Landsholdssamling i Århus

Så var Team 4×400 for første gang samlet i vinteren 2007/2008. Det skete da der var landsholdssamling i Århus i weekenden midt i november.

Vi startede lørdagen ud med træning inde i Århus’s atletikhal. Her løb vi nogle 60m intervaller. Helt præcist 4x4x60m. Der var focus på stil og teknik, derfor var det vigtigt at vi kunne styre vores konkurrencelyst, og holde focus på vores eget løb og vores egen teknik – Så selvfølgelig endte det med at vi løb om kap, for det var jo nærmest en invitation til kapløb, da Mikkel Larsen (som stod for dette træningspas) fortalte det ikke gik ud på at komme først…

Eftermiddagens træning stod på noget Team 4×400 teambuilding, her var det Thomas (fra Team 4×400) som stod for træningen. Så mens de andre sprintere fra landsholdssamlingen løb intervaller og legede med medicinbolde udenfor, så gik vi rundt og lavede små konkurrencer i varmen.Til sidst var der en fælles konkurrence, lidt forskellige øvelser til armene. Her var Nicklas Hyde den samlede vinder.

Om aftenen satte vi os sammen fra Team 4×400 og fik snakket en del ang. teamet igennem. Dette holder vi dog tæt ind til kroppen, men der var flere gode ting oppe og vende.Søndagens træning stod på intervaller omkring søen. Her blev der løbet: 4×120” + 5×90” + 5×60”. Her blev der løbet efter puls, så igen skulle vi tilpasse os forskelligt. Dette holdt også alle de første løb, men der var vist nogen som skulle have lidt energi brandt af på den sidste, så der blev rigtigt gået til vaflerne den kolde søndag morgen.

Næste samling for Team 4×400 er også i Århus sammen med en landsholdssamling. Denne finder sted i starten af december.

~ af andersbovling på november 24, 2007.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: