Flot stafet af 4×4 i Tallinn

På trods af ikke helt optimalt vejr, så leverede 4×4-drengene alligevel varen i Tallinn. I sidste weekends landskamp løb Andreas Bube, Jacob Riis, Daniel Christensen og Nicklas Hyde nemlig flotte 3:08.76. En tid, som placerer dem som lige præcis i top 15 i Europa i år ! !

Irland var som ventet stærkere end os, og lå foran fra start til mål. Andreas Bube løb en god første tur, og vi skiftede som nr. 2. Jacob Riis holdt andenpladsen indtil opløbet på 2. turen, hvor han blev overhalet af Letland. Ved andet skifte lå vi lige efter Letland, og Daniel Christensen på tredjeturen holdt placeringen indtil sidste skifte, hvor vi efterhånden var langt foran de andre sammen med Letland. Med ca. 200 m igen på sidsteturen trak Nicklas Hyde forbi Letland, og holdt 2. pladsen indtil mål.

Endvidere skal det lige nævnes, at Rasmus Olsen løb flotte 47.85 sek i Mannheim, og dermed skal til Polen, til Junior VM.

Nicklas Hyde havde heller ikke fået nok “400 m” i Tallinn, hvor han både løb stafet og indv. 400 m, hvilken han løb på 47.08 sek. Han tog nemlig til Göteborg i tirsdags hvor han satte PR med 0.01 sek, og løb 46.96 sek. Dermed viser Nicklas en utrolig stabilitet omkring de 47 sek – så mon ikke der er noget stort i vente når han stiller til start på hjemmebane til DM ?

~ af andersbovling på juni 27, 2008.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: