Test og samling i Århus

I den lige overstået weekend var Team 4×400 samlet i Århus til vinterens anden Landsholdssamling. Her stod der test på lørdagens program og hårde intervaller om søndagen.

Vi lagde ud med at blive vejet lørdag morgen. Herefter var der spring og styrketest. De var ikke så hårde, da pauserne mellem var gode, grundet den store testgruppe vi var i. Om eftermiddagen blev det så en længere løbetur efterfulgt af st. længde test, og afsluttende den dejlige cooper test på stadion. Hvor det i anledningen af cooper testen selvfølgelig regnede og blæste…

Om søndagen stod der noget anderledes hårdt træning på programmet: 3x3x300m. Inden det var der 20 min løb, noget udstrækning og hækkoordination. Det første sæt af intervallerne skulle gå på 48 sek. Det næste på 45 sek., og til sidst på 42 sek.
Det var kun lige til at holde tiderne på de to første sæt, og så faldt de stolte 4x400m løbere ellers roligt fra, og det var kun Cortebeeck, Bube og Brian der fik alle 9 intervaller, dog kunne de ikke helt holde sig til tiden på de 42 sek.
Slutteligt var der lidt stabilitetsøvelser i hallen, for lige at få de sidste kræfter – som man jo selvfølgelig havde tilbage – brændt af.

Men en god weekend, afsluttet af et rigtig hårdt og dejligt træningspas!

~ af andersbovling på december 3, 2007.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: